Προφίλ


Ο καφές Aromat αποτελείται από μείγματα καφέ γνωστών περιοχών του κόσμου. Φέρει όλα τα χαρακτηριστικά των κόκκων καφέ σε μια ισορροπημένη γεύση.
Όλες οι ποικιλίες Aromat  έχουν την πιστοποίηση της Rainforest Alliance.
Ο καφές Aromat συνοδεύεται από το μηχάνημα OLC Lucia το οποίο μπορεί να παράγει έως 200 φλιτζάνια την ώρα. Ο ψύκτης του μηχανήματος δέχεται συσκευασία καφέ 1lt ή 2lt. Ο χρόνος που μπορεί να διατηρηθεί φτάνει έως και 45 ημέρες μετά το άνοιγμά του. Είναι εύκολη στη χρήση χωρίς να χρειάζεται κάποια τεχνογνωσία ή εξειδίκευση.
Ο καφές Aromat συνδυάζει την σταθερή ποιότητα του καφέ φίλτρου με μηδαμινές απώλειες του προϊόντος. Διευκολύνει την εργασία και το χρόνο παρασκευής διότι λειτουργεί ηλεκτρονικά απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι ρυθμίσεις των δόσεων και των ml γίνονται σε συνεννόηση με τον τεχνικό και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Η μηχανή διαθέτει επίσης επιλογή ζεστού νερου.
Ο Aromat καφές μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καφετέρια για παραγωγή καφέ φίλτρου όπου διευκολύνει τον καταστηματάρχη από άποψη χρόνου, κόστους αλλά και σταθερής ποιότητας.
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξενοδοχειακές μονάδες για την παρασκευή καφέ στο πρωινό, όπου ο πελάτης σερβίρεται μόνος του.

Διαδικασία Παραγωγής Ποιότητα & Πιστοποιήσεις

 

 

Back To Top